Gratis levering i Danmark ved ordrer over 300 DKK, eller hent selv din ordre ved vores destilleri for 0 DKK.

Søg
da
  • en
  • da
Layer 1

Layer 1

Om cocktailen

Denne klassiske champagne-baserede friske cocktail slår lige så hård, som en fransk kanon med kaliber 75, lyder historien. Cocktailen får her tilført en krydret smagsdimension fra Distilled Happy Minds. Det betyder at noter af bl.a. spidskommen og laurbærblade blander sig med noter af citrus, enebær og mousserende vin. Tilsammen resulterer det i en cocktail, der er lige så uforglemmelig som det første møde med den marokanske madscene i den franske hovedstad.

Ingredienser

4 cl Distilled Happy Minds

2 cl friskpresset citronsaft

2 cl sukkersirup

Mousserende vin

Citronskal som garnish

Instruktioner

1. Shake iskoldt og si til et afkølet champagnefluteglas.

2. Top med dine yndlingsbobler.

3. Pynt med en citronskal.

Skål!

Om ginnen

Udgangspunktet for Happy Minds er en ambition om at integrere en krydret dimension i en økologisk floral gin. Den er destilleret med bl.a. lavendel, aroniabær, spidskommen, muskatnød og laurbærblade. Sammen med et let hvededestillat giver det en blomstret og varm smagsoplevelse. Den er perfekt i cocktails eller som gin & tonic i glade stunder med familie og venner.

Lær mere

Coktailen kan også laves med vores Distilled Sun And Citrus for en mere citrøs frisk smag, eller hvis du vil prøve den lidt sødere hvorfor så ikke prøve med vores birkesafts udgave? Hvis du gerne vil vide mere om vores spiritus og modtage særlige tilbud året rundt, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af vores side.

Søg