Gratis levering i Danmark ved ordrer over 300 DKK, eller hent selv din ordre ved vores destilleri for 0 DKK.

Søg
da
  • en
  • da
Layer 1

Layer 1

Om cocktailen

Denne cocktail er baseret på vores Distilled Comeback Quinine gin, kombineret med jordbær, brombær, citronsaft, honning og balsamicoeddike. Toppet med pynt af Sugar Pilots - en specielt lavet hjerteformet slikkepind med rabarber og citrongræs, som er blandt botanicals i vores Comeback Quinine gin.

Nyd denne Bloody Good Valentine drink, som bogstaveligt talt vil smelte dit hjerte, ved at følge instruktionerne eller se vores cocktailvideo nedenfor

Ingredienser

4 cl Distilled Comeback Quinine⁠ gin

2 cl friskpresset citronsaft

3 cl honningsirup

1 cl balsamicoeddike

Frisk rosmarin

Nogle få jordbær og brombær

En Sugar Pilots Comeback Quinine slikkepind til pynt

Instruktioner

  1. Lav honningsirup ved at varme 1 del vand til 1 del honning i en gryde, indtil det er opløst.

  2. Placer et par kviste frisk rosmarin på et træskærebræt og brænd dem af med en brænder for at skabe røg. Fang røgen med et lowball glas.

  3. Tilsæt gin, jordbær og brombær til en shaker og stød.

  4. Tilsæt citronsaft, honningsirup, balsamicoeddike og is. Ryst kraftigt i 15 sekunder.

  5. Fyld glasset med is og sigt cocktailen i glasset ved hjælp af en fin si.

  6. Tilsæt en kvist rosmarin og brænd toppen af for at skabe røg.

  7. Pynt med bær og en slikkepind.

Skål!

Om ginnen

Denne gin er en hyldest til ideen om at kombinere upcycling med vores rejse mod nye smagsuniverser. Ginsammensætningen er baseret på genbesøgte botanicals fra vores håndlavede kinabark-baserede tonic sirup. De giver en bittersød comeback, når de genanvendes og destilleres sammen med andre nøje udvalgte botanicals. Resultatet er delikate bittersøde noter, der udfolder sig sammen med blomster- og citrusaromaer oven på den milde hvede destillat. Den kommer også i en Njord Ligalab-udgave, hvor ginnen fortyndes med den huslavet tonic sirup, som den er baseret på.

Lær mere

Vi har Distilled Comeback Quinine tilgængelig som også virker perfekt i en bramble. Hvis du gerne vil vide mere om vores spiritus og modtage særlige tilbud året rundt, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af vores side.

Søg