Gratis levering i Danmark ved ordrer over 300 DKK, eller hent selv din ordre ved vores destilleri for 0 DKK.

Søg
da
  • en
  • da
Layer 1

Layer 1

Om cocktailen

Denne cocktail er en Njord-udgave af den klassiske cocktail Negroni opfundet i Firenze i 1919. Neo Njordgroni, som vi har døbt vores udgave, får sin tydelige urtede bitterhed fra Njord Ligalab’s fadlagerede vermouth, der sammen med Distilled Sun And Citrus’ frugtige, citrøse og florale profil skaber en intens Negroni-oplevelse, som begejstre alle negroni-afficionados.

Ingredienser

3 cl Distilled Sun And Citrus

3 cl Ligalab Barrel-Aged Vermouth

3 cl Campari

Appelsinskal som garnish

Instruktioner

1. Tilsæt gin, vermouth, Campari og is i et røreglas.

2. Rør i 30 sekunder og sigt over i et isfyldt lowball-glas.

3. Pres en appelsinskal ud over cocktailen og kom den i glasset som pynt.

Skål!

Vermouth negroni cocktail easy to make negroni

Om ginnen

De solmættede urter, bær og blomster giver sammen med det kraftfulde destillat denne gin en uimodståelig elegant vildskab. Smagen og aromaerne bevæger sig fra de første citrusnoter via blomsternoter til dybere og sødere lag – og tilbage igen. Sun And Citrus er en intens og alsidig gin, som har vundet flere priser og manges hjerter.

Denne vermouth er lavet på en base af dansk æblevin forstærket med vores gin Distilled Mother Nature. Den er krydret med en række aromatiske urter såsom malurt, røllike, brombærblade, perikon, muskatnød og andre elegante smagsgivere. Vermouthen har modnet i to år i gamle Bourgogne-tønder (hvori der tidligere har ligget pinot noir).

Lær mere

Distilled Sun And Citrus optræder også i vores cocktail, The Moment, hvor den får en frugtagtig nuance med blåbær og lime i centrum. Hvis du gerne vil vide mere om vores spiritus og modtage særlige tilbud året rundt, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af vores side.

Søg